Har du mot til å gå nye veier?

 

HAMOS er et innovativt miljøselskap for 11 kommuner i Trøndelag, Møre og Romsdal. Vi har ambisjoner om å vokse lokalt, og være toneangivende i bransjen nasjonalt. Med hele 87% fornøyde abonnenter er vi allerede et av landets beste renovasjonsselskap. Målet er likevel alltid å bli bedre.

 

Har du mot til å gå nye veier?

Da kan du bli vår nye driftsleder

 

Nå jakter vi etter en handlekraftig driftsleder som deler våre ambisjoner om å videreutvikle og fornye bedriften ytterligere. Både i takt med kundenes, og samfunnets behov og krav.

Er du en som motiveres av å finne gode løsninger? Har du evnen til å skape entusiasme, endringsvilje og oppslutning blant medarbeiderne dine? Er du en brobygger som kan binde drift og utvikling sterkere sammen?

Da kan du være den vi leter etter.

 

Søk stilling her

 

Arbeidsoppgaver

Som driftsleder skal du finne, foreslå og iverksette tiltak og prosesser som kan bidra til å forbedre og effektivisere driften og kundeservicen vår ytterligere. Du har personalansvar for selskapets avdelingsledere og ansvar for å lede og tilrettelegge slik at det blir enkelt for dem å følge opp løpende drift og iverksette nye tiltak. Du er ansvarlig for innkjøp av varer og tjenester knyttet til driften og for oppfølging av løpende avtaleforhold.

Egenskaper

Du må ha gode lederegenskaper og være en relasjonsbygger som har evnen til å motivere medarbeiderne dine. Du må være strategisk, analytisk og løsningsorientert og være entusiastisk i forhold til å sette deg stadig høyere mål på vegne av HAMOS. Du setter alltid kundene i fokus og vet at god service ikke bare er å imøtekomme kundenes forventninger, men å overgå dem.

Kvalifikasjoner

Du har relevant utdannelse på høyskolenivå eller 3-5 års erfaring innen:

  • personalledelse
  • produksjon – og driftsoppfølging/optimalisering
  • kundeservice
  • kontraktsoppfølging og/eller logistisk planlegging/optimalisering.

Gode IT- ferdigheter og kunnskap og erfaring med analyseverktøy er et krav. Du behersker både norsk og engelsk muntlig og skriftlig godt.

Arbeidssted: Orkanger
Reisevirksomhet: Ca. 30 dager i året

Har du spørsmål om stillingen?
Kontakt daglig leder Trygve Berdal på tlf. 907 20 610, trygve.berdal@hamos.no eller Frode Pettersen, Prime People på tlf. 478 88 285, frode.pettersen@primepeople.no

 

Søk stilling her