Tømmeapp i Skaun og Surnadal

Tømmeapp i Skaun og Surnadal

Alle husholdningsabonnenter i Skaun og Surnadal blir i 2016 med på en spennende prøveordning!
I stedet for at HAMOS Forvaltning IKS sender deg en trykt versjon av tømmekalenderen 2016, oppfordrer vi deg heller til å laste ned vår nye tømmeapp – HAMOS. Alternativt kan du selv skrive ut kalenderen fra vår hjemmeside. KrysstoemmekalenderLast ned vår tømmeapp. I år kommer ikke tømmekalenderen i posten i Surndal og Skaun.

Målet er at du skal få:

  • Rett informasjon om tømmeruter til en hver tid.
  • Lett tilgjengelighet til tømmerutene uansett tid og sted.
  • Oppdaterte åpningstider på alle våre gjenvinningsstasjoner.
  • Bedre oversikt over alle tilbudene HAMOS Forvaltning IKS tilbyr, blant annet kart over returpunkter.
  • Mulighet til å søke opp hvordan du skal sortere avfallet ditt.

I tillegg gjør vi sammen et positivt miljøtiltak ved å ikke bruke papir. På den måten sparer vi på våre verdifulle ressurser og tar vare på jorda.

Hvis prøveordningen blir positiv vil tømmeappen og muligheten for digital kalender via vår hjemmeside bli permanent løsning i alle våre kommuner.

Hva innebærer dette for deg?
Du vil ikke få tilsendt tømmekalenderen i posten slik du tradisjonelt gjør. Du må benytte deg av mulighetene nedenfor:

  1. Last ned vår nye tømmeapp – slik gjør du detTømmeappen gjør mer enn å fortelle deg om tømmetid. Les mer om dette her.
  2. Har du ikke smarttelefon kan du selv gå inn på www.hamos.no for å finne en digital variant av tømmekalenderen. Du kan også velge og skrive ut kalenderen. Her finner du din tømmekalender.
  3. Hvis ingen av alternativene over passer for deg kan du ringe oss og be om å få tilsendt tømmekalenderen i posten. Da skriver vi ut samme digitale kalender som ligger på vår hjemmeside.

Tips:
Kanskje har du familie eller bekjente som kan hjelpe deg med å skaffe kalenderen på smarttelefonen din eller på internett!
Er du en av de som har ansvar for mer enn din egen eiendom? Kanskje bruker du å sette ut dunken til din gamle tante eller andre bekjente? Ikke noe problem! – Med tømmeappen kan du få varsling på flere eiendommer.

Har du spørsmål eller kommentarer til dette?
Ring oss gjerne på telefon 72 48 37 00/800 41 888 eller send e-post til firmapost@hamos.no.

-Vi gjør det lett å gjøre rett.