Vi har fått tømmeapp!

Vi har fått tømmeapp!

Husker du ikke å sette fram restavfallet, pappen og/eller returplastsekken? Er det tungvint å måtte sjekke tilsendt tømmekalender? HAMOS har fått tømmeapp! Last den ned gratis på din mobil og alltid ha kontroll når vi kommer å hente avfall. Du kan få automatisk varsling på smarttelefonen din! 150225 1 splash 640x960Dette er første bildet som dukker opp når du laster ned tømmeappen vår!

Dette er første bildet som dukker opp når du laster ned tømmeappen vår!

Dette er første bildet som dukker opp når du laster ned tømmeappen vår!

Gå inn på Google Play (Android) eller App Store (Apple) og last ned vår tømmeapp! Søk opp HAMOS og få appen på telefonen din helt gratis.

– Vi tror at tømmeappen blir et nyttig verktøy for mange og håper på at flest mulig laster den ned på sin smarttelefon, sier kommunikasjonsleder Vanja Gjelstenli. Her kan du få oversikt over tømmingene på eiendommen(e) din(e). Dette gjelder først og fremst de som har husholdningsabonnent. For de som har fritidsabonnent kan appen være nyttig for å finne returpunkt for innlevering av avfall, og oversikt over din nærmeste hyttekonteiner og gjenvinningsstasjon.

Last ned tømmeappen! Da kan du:

  • Sette opp varsel for tømming av restavfall/papp/papir. Du bestemmer selv når du vil ha varsel. Det er enkelt å søke opp eiendommen ved hjelp av adresse/gårds- og bruksnummer, eventuelt søke med din posisjon.
  • Få sorteringsveiledning og kart over returpunkt og hyttekonteinere.
  • Se åpningstider for gjenvinningsstasjonene
  • Se kontaktinformasjon til HAMOS Forvaltning IKS

Se film om hvordan du laster ned tømmeappen på iPhone og Android (Samsung, Sony, Huawei, HTC, LG).

Trykk inn adresse/gårds- og bruksnr. eller søk med din posisjon for å finne din eiendom.

Trykk inn adresse/gårds- og bruksnr. eller søk med din posisjon for å finne din eiendom.

Har du spørsmål til tømmeappen?

Ring 72 48 37 00 eller sende e-post til firmapost@hamos.no.